Oyun bir gizli seri katil olan ajan 47 'nin maceralarını konu alır.Çocukluktan itibaren bu iş için yetiştirilen 47.Gizli görevlerle ortalıktaki gündem yaratan kişilerin imhasını yapmaktadır.Askeri liderler,mafya liderleri gibi hedeflerimiz olacak..İlk oyun Codname 47'dir ve hbir hastanede training bölümünden sonra oyuna atılmaktadır..Oyunda sadece efekt sesleri yoktur konuşmalar falan hepsi vardır.Ve bu oyun serinin süper çıkışıın ilk tohumlarıdır.Büyük Hitman efsanesi artık yoldadır.
Hitman 2 Silent Assassin
Yükleyen : AltareTR Rar Şifresi : www.oyun-arsivi.com Crack : Mevcut Dosya Türü : RIP
İlk oyunun tutulmasından sonra hemen yenisi gelir.Artık grafikler eskisine nazaran daha bi olgunlaşmıştır.yapay zeka daha da güzel hale gelmiştir.Harita verimleştirilmiştir..Fakat serinin en zor oyunu olmuştur bu Silent Assassin.Ben kısaca bahsedeyim chapterlarda sizleri manyatacak bi Rus bölümleri bir de Japon.Bazı bazı Hindistana Afganistana da gidiyosunuz ama o 2li çok zor.En sağlam yapay zeka da Hindistana göre yapmışlar.Mantıklı yani..Neyse bunu da atlatın bakalım =)
Hitman Contracts
Yükleyen : AltareTR Rar Şifresi : www.oyun-arsivi.com Crack : Mevcut Dosya Türü : RIP
Serinin bana göre en kolay en kek oyunu.12 bölümden oluşmakta ki Silent Assassinden çıktıktan sonra çerez gibi geldi gerçekten arkadaşlar.Sizde oynayınca farkedeceksiniz
Hitman Blood Money
Serinin şimdilik son oyunu Kanlı Para...Grafik açısından oyunun da geldiği son nokta.Zorluk olayında 2.oyun diyebilirim.Gerçekten biraz kafayı çalıştırınca oluyo ama ben yine de sizlere tam çözüm öneririm.Lazım olacak yani bazı yerlerde size iyi iş düşüyo.Mesela gizlice kurbanın kadehine zehir koymak gibi ince fikirler..Bu oyunda alternatif öldürme imkanları aşırı derecede fazla.Yani bi yandan silahla öldürebilir,bişey yiyor içiyorsa içtiği yediği şeye zehir katabilir vsvs çok alternatif var kısacası =)...Oynayınız derim..Ben yeni oyun çıktıkça sizlere her türlüsünü de sağlayacağım.Bu arada 300mb ye yakın ama oyunu çıkarınca ortalama 3 gb oluyor.Bu da sıkı bi setup aşaması var demek oluyor..İyi oyunlar Yakında Oyun arşivi bölümüne taşınacaktır .